Ocupació

CIO-CENTRE D’INICIATIVES PER A L’OCUPACIÓ

El Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació (CIO) funciona com a servei local d’ocupació de l’Ajuntament de Manresa.

Al centre atenem les persones que es troben en situació d’atur o que volen progressar en el seu lloc de treball i els oferim una sèrie de serveis que ajudin a millorar la seva situació laboral. També donem suport al teixit productiu local a l‘hora de cobrir vacants laborals, formalitzar plans de formació i d’altres serveis d’interès per a les empreses.

Per tant, al CIO hi podreu trobar informació sobre el mercat de treball local, orientació i suport en la recerca de feina i informació sobre cursos per formar-se en un ofici. També gestionem una una borsa de treball.

A més el CIO gestiona programes ocupacionals finançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya o la Diputació de Barcelona.

Ens pots trobar a la Plaça Cots núm. 5-7 de Manresa, a l’antic edifici de Casa Caritat

El nostre horari és de dilluns a divendres de 9 a 14h. Els dimecres també obrim ininterrompudament fins les 18h de la tarda.

Telèfon: 93 877 64 90

Fax: 93 877 64 85

Adreça mail: cio@ajmanresa.cat

SOC- SERVEI D’OCUPACIÓ DE CATALUNYA

Els demandants de feina poden actuar amb les oficines a través d’Internet per:

 • Renovar la demanda
  En les dates indicades en la vostra targeta de demandant podreu realitzar la renovació per mitjà d’Internet. Aquest sistema té la mateixa validesa que la renovació presencial a l’oficina. Per tant, si ho desitgeu, estalviareu temps i desplaçaments.
  Amb aquesta opció podreu fer la renovació, identificant-vos amb el certificat digital o, si no en disposeu, amb el vostre NIF/NIE i dades d’accés.
  On obtenir el certificat digital?
 • Consultar el CV
  Accedir al currículum vitae (cv) que està en el nostre sistema i que s’utilitza per a definir el vostre perfil professional i trobar les ofertes de feina més adequades.
 • Sol·licitar informes
  Accedir als documents que indiquin els treballs sol·licitats, la situació actual com a demandant, i fins i tot obtenir una còpia de la targeta de renovació de la demanda (DARDO)
 • Canviar la situació administrativa
  Una cop donat d’alta en les oficines del SOC, podreu donar-vos de baixa per mitjà d’Internet en el moment que ho considereu oportú.

 

PORTAL FEINA ACTIVA

Cercador d’ofertes de feina .

 

SEPE

Protecció per atur

Ocupació

Procediments de concessió de subvencions tramitats en règim de concurrència competitiva (la sol·licitud estarà disponible un cop s’hagi aprovat la convocatòria corresponent):

 • Sol·licitud d’inscripció al segon curs per a l’habilitació de persones assessores i avaluadores del procediment d’avaluació de la competència professional.
 • Presentació de renúncia al segon curs per a l’habilitació persones assessores i avaluadores del procediment d’avaluació de la competència professional.

Contractes

Formació

Accions formatives

Especialitats formatives

Cercador de formació professional dual

Centres autoritzats per a contractes de formació i aprenentatge

Cursos per a formadors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *