Xerrada veïnal sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE)

El proper dissabte 24 de Setembre, a les 10 del matí, tindrà lloc al local de l’Associació de Veïns del Xup, una xerrada informativa sobre la nova normativa en relació a la Inspecció Tècnica d’Edificis.

Les ITE són el mitjà de control pel qual l’Administració regula que els propietaris mantenen els edificis plurifamiliars en bon estat i garantir-ne així la seguretat dels habitants. La normativa vigent estableix que hauran de passar una revisió obligatòria tots els edificis d’habitatges plurifamiliars que tinguin més de 45 anys, i els que vagin assolint aquesta antiguitat.

El certificat de la ITE és obligatori a nivell de Comunitat de Veïns i aquells edificis que no realitzin aquesta inspecció seran multats per infracció greu (de 3.000 a 30.000 euros).

Així doncs, és molt important la participació de totes les Comunitats de Veïns a aquesta xerrada. En el cas que no pugui venir el president, recomanem delegar l’assistència a algun altre veí de l’escala.

Aquesta xerrada informativa serà a càrrec de l’arquitecte Anna Sáiz.

Per qualsevol consulta, podeu escriure a: atencioveinalxup@larada.coop

Per més informació: http://www.lacol.coop/inspeccio-tecnica-dels-edificis-ite/#2

ite

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *