EL XUP PRESENTA LA 3ª FASE DEL PROJECTE D’ADEQUACIÓ DEL CAMÍ DE LA RIERA DE RAJADELL ALS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS D’ENGUANY

L’Associació de Veïns del Xup torna a presentar el projecte de millora de l’entorn de la Riera de Rajadell pel seu pas pel barri, a la convocatòria de pressupostos participatius de l’Ajuntament de Manresa.

Enguany l’associació veïnal presenta la 3a fase del projecte que ja va presentar (i guanyar) en les dues anteriors convocatòries. Tanmateix, des de l’entitat veïnal es torna a presentar per aconseguir un major finançament per l’adequada materialització del projecte.

26 d’Abril, presentació dels projectes

El procés dels pressupostos participatius 2017 impulsat per la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manresa entra en la fase de presentació de projectes.  D’aquesta manera, avui 26 d’Abril cadascuna de les entitats dels projectes finalistes, els presentaran de forma pública en un acte que se celebrarà a la Sala Plana de l’Om, a dos quarts de 8 del vespre.

Votació popular del 27 d’Abril al 14 de Maig

A partir de la presentació pública de les propostes s´iniciarà la votació per part dels ciutadans. Podran votar totes les persones empadronades a Manresa, de 16 o més.

Votació en línia: https://www6.ajmanresa.cat/web/pressupost-participatiu/

Votació presencial: Oficina d´Atenció Ciutadana (OAC)

El procés finalitzarà el dia 15 de Maig, amb una sessió oberta a la ciutadania, les entitats i premsa, en la qual s´informarà dels resultats de la votacions i dels projectes seleccionats.

L’Associació de Veïns fa una crida a tot el veïnat a anar a votar. Per facilitar-ho al màxim es podrà votar a la seu de l’entitat veïnal.

cartell_votacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *