Comissió per la Gent Gran del Xup

La Comissió per la Gent Gran del Xup vol ser un espai de treball en xarxa, coordinació i coneixement mutu, obert a tots aquells veïns, entitats i serveis interessades en la millora la qualitat de vida de la gent gran del barri del Xup.

Des d’aquesta comissió volem treballar conjuntament per a la prevenció i suport a la gent gran del barri, sobretot d’aquelles persones grans en situació de soledat, objectiva o subjectiva (sentiment), que els porta en una situació de risc d’aïllament social i progressiu deteriorament del seu estat de salut.

D’aquesta manera, des d’aquesta comissió volem desenvolupar accions que promoguin:

  • La potenciació de xarxes de solidaritat i suport mutu.
  • La participació de la gent gran en la vida social del barri.
  • La sensibilització del conjunt del veïnat sobre les necessitats de la gent gran.
  • La creació de projectes comunitaris que contribueixin a la millora de la qualitat de vida de la gent gran del barri. Com per exemple el Projecte Propers, centrat en la detecció de situacions de risc que poden patir les persones grans que viuen soles.

Així doncs, us convidem a la trobada per constituir aquesta nova comissió al barri, prevista pel proper 8 de Novembre a les 16h al local de l’Associació de Veïns del Xup.

És una trobada oberta a tothom que tingui interès en treballar en la millora de qualitat de vida de la gent gran del nostre barri, t’hi esperem!!

Comissio gent Gran XUP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *