“Situacions de risc per la gent gran del Xup?” dijous 30 de novembre – 16h – Casal Cívic

Benvolguts/des,

Us convidem a una nova activitat impulsada des de la Comissió per la Gent Gran del Xup, l’espai de trobada, treball en xarxa, coordinació i coneixement mutu, obert a tots aquells veïns, entitats i serveis interessades en la millora la qualitat de vida de la gent gran del barri del Xup.

En aquesta ocasió us volem convidar a debatre sobre les possibles situacions de risc que es poden trobar les persones grans del barri. Ens acompanyarà la treballadora social de l’EBAS Ponent de l’Ajuntament de Manresa.

La trobada tindrà lloc el proper dijous 30 de novembre a les 4 de la tarda al Casal Cívic, us hi esperem!

Gràcies i salutacions cordials

Cartell-Situacions-Risc-XUP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *