El Casal Cívic del Xup acull l’exposició Veïnàlia – Associacions de Veïns i Veïnes de Manresa

Al llarg d’aquest mes de febrer, el Casal Cívic Pare Ignasi Puig (Grup d’habitatges del Xup), acull l’exposició “Veïnàlia”. Aquesta exposició elaborada per la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa (FAVM), recull l’activitat de les associacions veïnals de Manresa des de la part més reivindicativa a la més lúdica, amb fotografies i revistes dels inicis dels moviments veïnals a la ciutat.

Així mateix, l’exposició vol explicar la tasca que fan les associacions de veïns i veïnes a la nostra ciutat a través de les activitats i projectes més significatius. De fet, bona part de l’exposició, es centra en els diversos eixos de treball de les entitats veïnals, com per exemple l’atenció a la gent gran i a la infància, reivindicacions socials, plans comunitaris o les biblioteques veïnals.

Tenir present doncs, que l’exposició es podrà visitar del 1 al 28 de febrer en l’horari habitual de l’equipament: de dilluns a divendres de 15 a 21h.

Salutacions!Expo_Veinalia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *