El Xup en defensa del sistema públic de pensions!

La sostenibilitat del sistema públic de pensions es troba greument amenaçada arrel les polítiques econòmiques del govern espanyol i alhora els pensionistes, any rere any, perden poder adquisitiu després d’increments del 0,25% en els darrers anys, molt per sota de l’augment de l’IPC.

En aquest marc, des de la Comissió per a la Gent Gran del Xup ens sumem a les mobilitzacions per garantir pensions suficients i dignes per a les generacions actuals i futures.

Així doncs, fem una crida a tot el veïnat, tant a les persones grans però també joves, a participar a totes les convocatòries encaminades a la defensa d’aquest dret bàsic i en concret a aquestes dues convocatòries previstes per la setmana vinent:

Dimecres 14 de març, a les 5 de la tarda, al Casal Cívic del Xup: Xerrada informativa sobre les pensions.

Dissabte 17 de març, a les 11 del matí: Concentració davant la seu de la Seguretat Social (C/Bruc, 138-140 de Manresa), organitzada per la Plataforma en Defensa de les Pensions i dels Drets de la Gent Gran, formada, entre d’altres per la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa.

El Xup, 8 de Març de 2018

Dia Internacional de la Dona Treballadora

Comissió per a la Gent Gran del Xupxerrada_pensions_xup

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *