Festa Major del Xup – 13, 14 i 15 de juliol de 2018

Un any més arriba la Festa Major del barri del Xup que impulsa des de fa dècades l’Associació de Veïns amb la col·laboració del conjunt d’entitats, comerços i serveis del barri.

0001Enguany, les festes s’iniciaran el proper divendres 13 de juliol amb la Cercavila i Batukada a càrrec dels Reis del So, el sopar jove, l’actuació d’Antonio “El Remendao” i la fi de festa amb música disco.

Les activitats es reprendran el dissabte 14 de juliol amb una demostració d’artesania i dinar marroquí, i ja per la tarda la celebració seguirà amb una remullada i animació infantil a càrrec de Maneluty. Així mateix, tot seguit tota la quitxalla gaudirà d’un berenar popular, gentilesa de l’Estanc Pla. A continuació es disputarà el partit de futbol dels veterans i un taller de Batukada infantil a càrrec dels Reis del So.

Al vespre tindrà lloc el Pregó de Festes a càrrec de dues persones que van donar molt suport al barri durant la dècada dels 70 i per les quals l’Associació de Veïns n’està profundament agraïda: l’escriptor i periodista Josep Maria Bertrán Teixidor i l’arquitecte i urbanista Ton Baraut Guilà.

La nit de dissabte es tancarà amb una botifarrada popular i el gran ball de nit amb l’orquestra Huracan Band.

Per acabar les festes, el diumenge 15 de juliol es celebrarà el Torneig de Petanca, la 5a Trobada de Puntaires de la comarca i finalment el Dinar Popular i de la 3a edat.

Des de l’Associació de Veïns volem animar a tota la gent del barri (i més enllà) que tornin a sortir al carrer i que participin, col·laborin i gaudeixin de totes les activitats.

Bona Festa Major a tothom,

Fem barri!

Xup, 5 de juliol de 2018

Associació de Veïns del Xup

Tot seguit podeu consultar el programa d’actes complert:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *