Nova activitat gent gran; EL CLUB DE LAS “CHICAS DE ORO”

0001 (1)

 

A l’Octubre engeguem nova activitat! el fred arriba i els dies s’escursen i la vida al carrer baixa la seva intensitat. Un grup de dones grans del barri han tingut la iniciativa de promoure un espai de trobada els caps de setmana per tal d’organitzar activitats culturals i de lleure. Aquesta activitat s’autogestionarà per part del grup impulsor, elles mateixes organitzaran la programació de les tardes, un ampli ventall de propostes: cuina, labors, jocs de taula, bingo, música, ball, cinefòrum, club de lectura… Etc
El “Club de las chicas de oro” pretén ser un espai de trobada en el qual aprofitant el que sap fer cada una es puguin intercanviar coneixement o aportar noves propostes per aprendre. L’activitat te’l suport de l’Av i del PDC que pretenen oferir ajuda en el que calgui, val a dir que el grup ha començat amb molta empenta i elles mateixes s’autogestionen de meravella.

L’espai de trobada és al local de l’Av tots els dissabtes de 17 a 20 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *