Finançament

Acció solidaria contra l’atur

Som una Fundació que volem donar resposta al problema de l’atur.

Des de fa més de trenta tres anys, la nostra Entitat, formada bàsicament per voluntaris, administra un fons econòmic amb l’objectiu de crear nous  llocs de treball. Concedim  préstecs sense interès per finançar projectes d’emprenedors,  ajuts puntuals, especialment persones amb dificultats econòmiques  i  també a empreses i entitats socials de Catalunya.

Gencat

Línia de finançament d’economia social i cooperativa. Ajuts en forma de garantia per al finançament d’empreses socials .

Catalunya emprèn

Com la resta d’empreses, les cooperatives i societats laborals tenen al seu abast diverses opcions de subvencions i ajuts de finançament, tant públics com privats.

COOP57

Serveis financers ètics i solidaris .

Fundació Seira

La Fundació, que té caràcter de fundació privada, es denomina “Fundació privada Seira per a la Innovació i Projecció del cooperativisme”. Entre les seves activitats, es contemplen com a prioritàries les vinculades a la recerca i la innovació en l’àmbit cooperatiu, l’esperonament de l’emprenedor cooperatiu, la visualització i la promoció del moviment cooperatiu i l’estímul a la intercooperació.