Assesorament

Aracoop

aracoop és un programa marc de cooperació público-privada, promogut pel Departament d’Empresa i Ocupació en el context de Catalunya Emprèn, amb la participació de la Confederació i les Federacions de cooperatives i amb la col·laboració de més de 80 institucions públiques i privades implicades en la creació i creixement d’empreses de l’economia social i cooperativa.

Guia Pràctica del procés de constitució d’una empresa cooperativa -Gener de 2016

Labcoop

El LabCoop és una cooperativa de segon grau i sense ànim de lucre formada per ECOS Grup Cooperatiu, Arç Cooperativa, Calidoscoop, Etcs, Hobest i l’Apòstrof.

Ens dediquem a impulsar projectes d’emprenedoria social cooperativa que volen transformar la realitat social, econòmica, política, cultural i ambiental. Acollim, formem i acompanyem projectes innovadors per resoldre els problemes dels nostres territoris i comunitats.

Catalunya empren

Portal de gestió d’empreses de Catalunya

Confederació de Cooperatives de Catalunya

Fundada el 1984, la Confederació de Cooperatives de Catalunya és una organització empresarial sense afany de lucre i, segons indica la Llei 18/2012 de cooperatives, el màxim òrgan de representació de les cooperatives a Catalunya.

Cooperatives de treball de Catalunya

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya agrupa, representa i lidera les empreses cooperatives de treball al nostre país.

 

Des del pròpi PDC del XUP!

L’entitat que coordina el PDC (L’Arada), té experiència acompanyant processos d’emprenedoria en l’economia social.

Contacta a través de la dinamitzadora, o directament al 672491223 o a info@larada.coop.