CICLE COOP – Taules d’experiencies ; altres formes de consum i treball

DSC_0083

Els passats 26 de Novembre i 3 de Desembre  de 2014 al local de l’Associació de veïns del Xup, es van realitzar un seguit de tallers per a persones desocupades. Sota el nom d’Oportunitats, recursos i xarxa de suport a iniciatives d’autoocupació en l’economia social i amb el suport de GEDI, Cooperativa d’iniciatives socials, es van donara conèixer nous models d’organització empresarial. Es explicar que eren les cooperatives , com funcionaven i quina era la funció dels treballadors-socis. D’altra banda es va fer una anàlisis del context per tal de poder detectar possibles necessitats i filons d’ocupació que facilitessin la creació de nous llocs de treball. Els assistents van manifestar el seu interes per els nous models empresarials aixi com per promoure un projecte comú que facilites l’accés al mon laboral a joves i dones desocupats  ( col·lectius majoritaris a les jornades ). Des de el Pdc i conjuntament amb l’Associació de veïns del Xup  en els propers mesos esta previst donar resposta a nivell formatiu i de projecte global a les necessitats manifestades per el grup assistent a les jornades .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *