Nou Servei d’Atenció i Informació Veïnal

A partir d’aquest mes d’octubre, des del Pla de Desenvolupament Comunitari us oferiem un renovat Servei d’Atenció i Informació Veïnal al barri del Xup. Es tracta d’un servei de suport al veïnat del barri per tal d’oferir informació per resoldre tràmits, resoldre dubtes i fer consultes sobre qualsevol àmbit, des de qüestions relacionades amb el suport a l’associacionisme, el dret a l’habitatge, benestar social, suport en matèria d’ocupació o en formació.

Aquest servei es concentra en la franja matinal dels divendres, en concret de 8 a 13h, a la seu de l’AVV del Xup. Per qüestions organitzatives es prega demanar cita prèvia a l’AVV, al 938754705 o a atencioveinalxup@larada.coop

punt_atencio_veinal_xup

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *