Taller de millora de la gestió associativa

portada_millora_assocEl passat 24 de novembre, al local social de l’AVV, es va realitzar una trobada d’entitats del barri, on a banda de compartir altres qüestions, es va dedicar l’encontre específicament per realitzar un “taller de millora de la gestió associativa”.

El taller va comptar amb l’exposició i el debat entre els participants, en base als àmbits clau per al bon funcionament associatiu, així mateix, es va dedicar especial atenció al les diverses fonts de finançament i a algunes de les possibles línies de subvencions en que poden optar les entitats i associacions del barri.

A continuació podeu accedir als materials del taller:

Materials Taller de Millora de la Gestió Associativa (especialment dedicat a la recerca de finançament)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *