Ja tenim aquí un nou “El Xup al dia!”

portada_ElXupalDia!_Maig2016Benvolguts/des,

És per nosaltres un goig presentar-vos un nou “El Xup al dia!” completament renovat. La nostra revista veïnal ja arriba al 7è número gràcies al treball en xarxa i la coordinació del conjunt d’entitats i serveis del barri i l’impuls especial de l’Associació de Veïns i el Pla de Desenvolupament Comunitari.

Com  ja sabeu “El Xup al dia!” pertany al conjunt dels veïns i veïnes del barri i és per això que us animem a tots a fer-la una mica més vostra. No dubteu a escriure articles, enviar fotografies o el que vulgueu proposar! Gràcies!

Aquest nou número ja el podeu trobar en paper als equipaments i comerços, i ben aviat a totes les llars del barri. Tanmateix també podeu consultar la versió on-line a continuació:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *