Nous horaris Servei d’Orientació Sociolaboral del Xup

Aquest mes d’Octubre el Servei d’Orientació Sociolaboral del Xup ofereix nous horaris d’atenció gràcies a la coordinació de l’Associació de Veïns, el Punt Òmnia i el Pla de Desenvolupament Comunitari.

D’aquesta manera s’ofereix a tots els veïns i veïnes del barri, atenció personalitzada i assessorament en la recerca de feina, l’autoocupació i en formació ocupacional. Entre d’altres s’oferirà suport en la recerca de feina a través de portals d’internet, elaboració del currículum, carta de presentació, etc.

Així mateix, amb coordinació amb altres serveis de la ciutat, com el SOC o el CIO, s’intentarà oferir informació actualitzada en ofertes de feina, plans d’ocupació i cursos de formació que es realitzen a la ciutat.

Aquest servei s’ofereix tant al local de l’AVV del Xup, així com al Punt Òmnia ubicat al Casal Cívic (per conèixer els horaris concrets, consultar cartell adjunt), tanmateix per motius organitzatius es prega demanar cita prèvia trucant al 692960229 (PDC), al 938754705 (AVV), al 938725304 (Punt Òmnia) o bé escrivint un correu electrònic a pdcxupmanresa@larada.coop

Si busques feina o vols millorar la teva situació sociolaboral, això t’interessa!

servei_orientacio_sociolaboral_xup_tardor2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *