(12 de novembre) Taller de reanimació cardiopulmonar i ús del desfibril·lador al Xup

Vols saber perquè serveix el desfibril·lador? No et perdis l’ocasió, amb les teves mans podràs salvar vides!

El proper dissabte 12 de Novembre, a les 10 del matí, tindrà lloc al local de l’Associació de Veïns del Xup un taller sobre la reanimació cardiopulmonar i l’ús del desfibril·lador, a iniciativa de la pròpia entitat veïnal i amb la col·laboració del PDC i l’Ajuntament de Manresa.

El contingut del taller, que tindrà una durada de dues hores, inclourà l’explicació sobre que és una aturada, les incidències, què pot fer el ciutadà amb les seves mans i què és un desfibril·lador i com funciona.

Per motius organitzatius, és important realitzar inscripció prèvia al local de l’Associació de Veïns del Xup (93 875 47 05)

taller_desfibril%c2%b7lador_xup_12novembre

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *