Xerrada informativa “Garantia Juvenil”

Benvolguts/des,

 

El proper dimecres 29 de Març, a les 4 de la tarda, al local de l’Associació de Veïns del Xup (locals comercials), des del PDC i la pròpia AVV organitzem una xerrada informativa sobre el Programa de Garantia Juvenil, a càrrec de Miriam Lozano, tècnica de Garantia Juvenil a Manresa (Oficina Jove del Bages), qui oferirà informació sobre els programes actius d’aquest projecte.

 

La Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l’atur juvenil. Si compleixes els requisits, en un termini de quatre mesos, la Generalitat t’oferirà una oferta de treball, pràctiques o formació.

El col·lectiu de joves susceptibles de rebre la Garantia Juvenil s’ha delimitat de la manera següent: joves d’entre els 16 i 29 anys inscrits o no als serveis d’ocupació, i que no tenen feina ni estan formant-se.

Feu-ne la difusió que cregueu convenient, No cal dir que si coneixeu algun jove en aquesta situació, us emplacem a animar-lo a assistir a la xerrada, segur que val la pena!

Gràcies i salutacions cordials,

Xerrada_Garantia_Juvenil_Xup

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *