Nou número de la revista veïnal “El Xup al dia!” – Març 2017

Benvolguts/des,

Us presentem un nou número de la “nostra revista veïnal”. “El Xup al dia!” ja arriba al 9è número gràcies al treball en xarxa i la coordinació del portada_revista_xup_març2017conjunt d’entitats i serveis del barri i l’impuls especial de l’Associació de Veïns i el Pla de Desenvolupament Comunitari.

Com ja sabeu “El Xup al dia!” pertany al conjunt dels veïns i veïnes del barri i és per això que us animem a tots a fer-la una mica més vostra. No dubteu a escriure articles, enviar fotografies o el que vulgueu proposar! Gràcies!

Aquest nou número, ben aviat, el podreu trobar en paper als equipaments, comerços i  llars del barri. Tanmateix també podeu consultar la versió on-line a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *