28 de febrer: Nova Trobada d’entitats del xup

Benvolguts/des,

Des del Pla de Desenvolupament Comunitari del Xup us convidem a una nova Trobada d’Entitats, Serveis i Veïns/es del barri, que tindrà lloc el dijous 28 de febrer, a les 16h de la tarda a la Sala d’actes de l’Associació de Veïns del Xup. Es tracta d’una trobada oberta a tothom, on us convidem a proposar i fer avançar projectes per millorar el barri.

Us adjuntem el cartell de la trobada, no dubteu a compartir-lo amb qui cregueu que li pot interessar.

Així mateix, agrairem si podeu confirmar la vostra assistència a la trobada.

Com és habitualTrobada_Entitats_Xup_28Feb19, informar-vos que tenim previst publicar properament un nou número de la nostra revista veïnal, “El Xup al dia!”. Així doncs, us oferim la possibilitat de publicar-hi els vostres articles, notícies, properes activitats, etc. Ens els podeu fer arribar (text i fotos), responent, aquest mateix correu: pdcxupmanresa@larada.coop

Per qualsevol cosa, restem en contacte,

Gràcies i salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *